Meyland wagenpark bedrijf

Onze waarden, uw voordelen

Meyland bewaart de goederen in uw bedrijf en doet ze bewegen. Zonder de minste storing of hapering. Of, anders gezegd: we bieden u hoogwaardige installaties aan om stuk- en bulkgoederen te behandelen en te transporteren. In totaalprojecten, gebaseerd op 3 pijlers: ontwerpen, bouwen en onderhouden. En helemaal op maat van uw product.

Om zo doeltreffend mogelijk te werken, boven de strengste kwaliteitsnormen, blijven wij ook zelf in beweging. Onvermoeibaar zoeken onze experts naar de nieuwste technologieën die het best bij uw producten en projecten passen. Met altijd in het achterhoofd: veiligheid voor uw medewerkers, respect voor uw budget en zorg voor ons aller leefmilieu. Zo stevent u resoluut op uw doelstellingen af. In één vloeiende beweging.

MAKE THE GOODS MOVE.

U HAALT IN ÉÉN KEER AL DEZE VOORDELEN BINNEN.

Een familiebedrijf met ambitie

Met Meyland haalt u in één beweging alle voordelen van een familiebedrijf binnen. Een tomeloze inzet voor uw zaak. Een stevig, persoonlijk contact tussen alle medewerkers, maar ook met u. En ook flexibiliteit in alle stadia. Die pluspunten vullen wij aan met de ambitie om nog meer internationale klanten tevreden te stellen.

Dezelfde dynamiek

Als bedrijfsleider wordt u gedreven door energie. Om uw omzet te verhogen. De kwaliteit van uw producten en service handhaven of verhogen. De relaties met uw medewerkers en klanten te versterken. Met zo’n spirit zult u het dan ook zeer waarderen dat wij van dezelfde mentaliteit doordrongen zijn. Als gelijkgestemden sturen wij uw bulk- of stukgoederen in de richting die u op wilt.

Expertise en methodologische aanpak

Meyland ademt in elke fase van uw project professionalisme uit. Of het nu om het ontwerp, de bouw of het onderhoud van uw bewaar- of transportsysteem gaat, wij kennen ons vak. Dat durven we zeggen, want onze ruime ervaring gaat terug tot 1968. En onze knowhow groeit elke dag nog aan. Die onweerlegbare feiten vormen de basis voor een stapsgewijs aanpak die tot de meeste geschikte oplossing leidt. In voortdurend overleg met u.

Aandacht voor mens en milieu

Bij Meyland werken we niet enkel voor uw profijt of het onze. We zetten ons ook concreet in voor anderen. Dat zijn in de eerste plaats onze eigen mensen, die we alle kansen bieden om zich te ontplooien. Maar die anderen, dat zijn ook: de maatschappij en het milieu waarin ze leeft. Duurzaamheid vinden wij vanzelfsprekend: in de manier waarop wij produceren, de materialen waarmee wij werken, de producten die we bij u installeren. Alleen met zo’n verantwoordelijkheidszin slagen wij erin om onze goede relaties – met klanten, personeel en maatschappij – te laten voortduren.

Creatieve innovatie in uw voordeel

Talent plus permanente opleiding geeft innovatie. Bij Meyland toch. Al onze medewerkers zijn gepassioneerd door de recentste technologieën, waarmee ze ook nog eens bijzonder creatief omspringen. Zo krijgt u systemen aangeleverd die nog beter presteren. Nog veiliger zijn voor uw medewerkers. En nog beter gewapend voor de toekomst.

Certificaten

Meyland werd door onafhankelijke derden gecontroleerd en gecertificeerd voor de kwaliteit van het product en het productieproces, voor het preventiebeleid inzake veiligheid en gezondheid op het werk en voor het actieve milieubeleid.

VCA Petrochemie

Als houder van het VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) Petrochemie-certificaat bewijst Meyland aan opdrachtgevers en medewerkers dat het tijdens de uitvoering van werken steeds de nodige preventiemaatregelen in acht neemt, zodat de risico’s voor de medewerkers ter plaatse minimaal zijn. Met de VCA Petrochemie voldoet Meyland aan de strengste eisen.

ISO9001

Zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het… Dat is waar het ISO9001-certificaat voor staat in klare taal. Meyland houdt zich daarmee aan de internationale norm voor kwaliteitsmanagement: we voldoen aan de eisen van onze klanten, aan de wet- en regelgeving die van toepassing is op onze producten en aan de eisen die we onszelf opleggen.

EN1090

Op 1 juli 2014 werd een CE-markering voor lastdragende constructieonderdelen in aluminium, staal of inox verplicht voor bedrijven die dergelijke onderdelen op de Europese markt brengen. Het EN1090-conformiteitscertificaat beoordeelt de productieomgeving binnen ons bedrijf en verklaart dat het productieproces aan alle Europese normen voldoet.

Milieucharter Oost-Vlaanderen

Meyland is trotse eigenaar van het Milieucharter Oost-Vlaanderen dat bedrijven beloont die sterk staan in milieuzorg. Meyland engageert zich voortdurend om binnen het bedrijf concrete acties te realiseren die het milieu ten goede komen. Die milieuprestaties worden elk jaar geëvalueerd door onafhankelijke deskundigen.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kunt u hier raadplegen.