Silo’s, bunkers en opslagtanks op maat

Silo’s, bunkers en opslagtanks worden ingezet om droge bulkgoederen in uw productiebedrijf (tijdelijk) te stockeren en gecontroleerd te doseren.  

Omdat het uitermate belangrijk is dat uw goederen hun kwaliteit behouden tijdens de opslag, kiezen we bij Meyland enkel voor hoogwaardige materialen om uw voorraadsilo’s en opslagbunkers te vervaardigen. Dankzij onze handige vul- en leegsystemen, zorgen we voor een optimale stroom van het bulkgoed in uw bedrijf, magazijn of op uw productievloer. Perfect bij zoutsilo’s, kunstmestsilo’s of andere soorten opslagtanks.

Bent u op zoek naar silo’s en bunkers om uw bulkgoederen te stockeren in uw bedrijf? 
Meyland makes the goods move! We kunnen u helpen met allerhande opslagtanks en opslagsilo’s. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. 

Ontvang uw gratis offerte

Silo’s, bunkers en opslagtanks op maat

Een opslagsysteem voor droge bulkgoederen staat veelal niet op zichzelf. Meestal maakt een silo of bunker deel uit van een intern transportsysteem met transportbanden, elevatoren en kettingtransporteurs voor industrie.  

Reken op Meyland voor het ontwerp van uw opslagtank, de bouw van uw silo en het onderhoud van bunkers voor verschillende doeleinden, met uiteenlopende afmetingen, materialen en kenmerken. 

 

Standaard silo’s, bunkers en opslagtanks

Standaardmaten of standaardmateriaal nodig voor uw opslagsysteem? Zoekt u een partner voor de bouw van een eenvoudige silo of opslagtank? Ook daarvoor kan u bij Meyland terecht. Wat u ook nodig heeft, we make the goods move! 

Soorten opslagsilo’s

Met de silo’s en bunkers van Meyland hoeft u zich geen zorgen te maken over de opslag van uw bulkgoed. Deze opslagsystemen komen het vaakst voor in de industrie: 

  • Cilindrische silo’s, 
  • Vlaksilo’s, 
  • Ontvangstbunkers. 

 

Ook voor een zoutsilo of een silo voor kunstmest kan u bij Meyland terecht. Bij elk type silo of bunker installeren we een bijhorend vul- en leegsysteem. 

Heeft u een andere silo of bunker nodig dan de voorbeelden in dit lijstje? We kunnen u helpen met verschillende andere types opslagtanks. Aarzel niet om contact op te nemen.

 

Onderhoud en herstellingen van silo’s en bunkers

Uw voorraadsilo of opslagbunker is een onmisbaar element op uw productievloer. Om het productieproces te allen tijde gesmeerd te laten verlopen, kan u ook na de levering en installatie van uw opslagsysteem bij Meyland terecht voor onderhoud en herstellingen van al uw opslagtanks en opslagsilo’s. Vraag naar meer informatie over ons onderhoudsplan.

Onze 3 pijlers voor succesvol intern transport: turn-key oplossingen op maat

TRANSPORT OP MAAT
Ontwerp & engineering

Wat zijn uw behoeften en pijnpunten? Onze ingenieurs brengen uw productielijn in kaart en bieden oplossingen in een bouwklaar plan.

INHOUSE MACHINEPARK
Bouw & montage

Elk ontwerp krijgt vorm in ons geavanceerde machinepark. Onze ervaren technici bouwen het interne transportsysteem dat u vooruithelpt.

ALLROUND SERVICE
Opvolging & onderhoud

Een onderhoudsplan dat past bij uw intern transportsysteem, behoeften en budget? Ook na de montage rekent u op Meyland.

Heeft u nog vragen over de silo’s, bunkers en opslagtanks van Meyland?

Benieuwd welke afmetingen of materialen mogelijk zijn voor een opslagtank in uw bedrijf? Wilt u weten hoe silo’s en bunkers een waardevolle aanvulling kunnen zijn op uw intern transportsysteem met transportbanden, kettingtransporteurs of elevatoren  

 
Neem snel contact met ons op. We hebben vast een oplossing voor uw probleem. 

Neem contact op