Meyland Elektro

Bij Meyland combineren we transport- en opslagsystemen voor industrie en agro met een uitgebreide service voor elektrische installaties. Hiervoor werken onze elektrische collega’s nauw samen met de mechanische specialisten. Zo kunnen wij u complete turn-key oplossingen aanbieden, en hoeft u slechts een beroep te doen op één partner.  

We make the goods move, and the electricity flow! 

Bent u op zoek naar een afzonderlijke elektrische installatie?  
Heeft u geen behoefte aan transport- of opslagsystemen voor stuk- en bulkgoederen? Ook dan kan u bij Meyland terecht voor stand-alone elektrische installaties. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.   

Ontvang uw gratis offerte

Onze services voor elektro 

Ontwerp van uw elektriciteitsplan

U wilt natuurlijk dat uw transportsystemen, machines en andere elektrische installaties correct van spanning worden voorzien. Daarom maken we eerst een grondige analyse van uw elektriciteitsbehoeften. Zo brengen we uw elektriciteitsplan duidelijk in kaart met gedetailleerde eendraadsschemas en situatieschema’s. 

We helpen u met de materiaalkeuze, berekenen welke kabels u nodig heeft, voeren licht- en veiligheidsstudies uit … Kortom: een compleet elektriciteitsplan op basis van uw bedrijf. We hebben ervaring in diverse sectoren: van bulkindustrie tot landbouw, petrochemie en meer. 

Meyland elektro

Bouw van uw schakelkast of besturingspaneel

De schakelkast of het besturingspaneel is het hart van uw elektrische installatie. Ergonomie, functionaliteit en veiligheid zijn van groot belang, of het nu gaat om een eenvoudige klemmenkast of een complex besturingspaneel.  

Onze specialisten in bordenbouw stellen uw elektrische schakelkasten samen in ons atelier in Hoboken, voeren testen uit, en bezorgen u daarvan een uitgebreid verslag. 

Is uw bestaande elektrische installatie aan vernieuwing toe? Neem ook daarvoor contact op met Meyland. Wij geven uw elektrische installatie een grondige oplapbeurt, zodat u weer voldoet aan kwaliteitsvoorschriften en uw veiligheid en die van uw werknemers gegarandeerd wordt. 

Bekabeling van uw volledige project

Tijdens elektrische montagewerken zorgen onze ervaren techniekers voor de verbindingen tussen uw mechanische componenten en elektrische schakelkasten. Om zeker te zijn van de beste kwaliteit en veiligheid, bekabelen ze uw volledige project in samenspraak met de projectleider.  

Heeft u dringende bijstand nodig of een herstelling? Onze techniekers staan de klok rond voor u klaar dankzij onze wachtdienst.  

Zoekt u opslag- of transportproducten voor industrie en landbouw?

Wilt u uw opslag- of transportsysteemoptimaliseren of uitbreiden? In welke sector bent u actief? Meyland heeft een uitgebreid gamma aan opslag- en transportsystemen voor industrie en landbouw.  

Ontdek onze producten voor industrie

Ontdek onze producten voor landbouw

Turn-key oplossingen voor uw productielijn

Wilt u uw volledige productielijn onder handen nemen? Meyland is hiervoor uw ervaren sparringpartner, uitvoerende kracht en leverancier, zowel op het mechanische als elektrische vlak. Ontdek meer over onze turn-key oplossingen en de meerwaarde voor uw bedrijf. 

Heeft u nog vragen over onze services voor elektro?

Struikelt u over het elektriciteitsplan voor uw bedrijf? Heeft u advies nodig over de schakelkast of het besturingspaneel dat past bij uw activiteiten?  

Neem snel contact met ons op. We hebben vast een oplossing voor uw probleem. 

Neem contact op