Turn-key oplossingen voor stuk- en bulkgoederen

Meyland: uw partner over de hele lijn

Meyland ontwerpt, bouwt en onderhoudt opslag- en transportsystemen voor de stuk- en bulkgoederen in uw bedrijf. Maar we doen meer dan dat.  

Als familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring vinden we het belangrijk dat u als klant op Meyland kan rekenen. Niet enkel om uw opslagtanks te plaatsen, uw transportbanden te installeren of uw verpakkingsmachine te herstellen. 

Nee, wij willen uw partner zijn over de hele lijn: van het ontwerp van uw opslag- en transportsysteem, tot onderhoud en herstellingen na de levering.  

 

We make the goods move! 

Onze divisies

Wij zijn gespecialiseerd in turn-key oplossingen voor industrie, agro en elektro. Alle producten die Meyland aanbiedt, voldoen aan de nationale en internationale ISO- en VCA-normen.

Onze producten voor industrie

Meyland industrie

Onze producten voor agro

Meyland landbouw

Onze services voor elektro

In 3 stappen naar uw oplossing op maat

Meyland levert volledige turn-key oplossingen aan voor het interne transport van uw goederen. We stemmen uw transport- en opslagsystemen perfect op elkaar af en regelen alles – van ontwerp tot onderhoud. Dat bespaart u tijd, moeite en geld.

Stap 1: Ontwerp & engineering

Wilt u uw interne transportsysteem aanpassen aan veranderingen in uw bedrijf? Heeft u een combinatie nodig van verschillende systemen of een totaal nieuwe installatie? Wat u ook zoekt, Meyland voorziet de perfecte oplossing.

Uw plan op maat

Onze ervaren experts komen langs en luisteren naar uw noden en pijnpunten. Na de nodige voorstudie maken ze een offerte op. Keurt u die goed? Dan werken we een ontwerp op maat uit, zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe transport- of opslagsysteem.

Stap 2: Bouw & montage

Gaat u ook akkoord met ons ontwerp? Dan gaan onze ingenieurs voor u aan de slag in ons machinepark met geavanceerde technologieën. Omdat we alles in onze eigen werkplaats doen, hebben we een flexibele planning. Een strakke deadline of last-minute aanpassing? Geen probleem.

Kwaliteit en veiligheid verzekerd

Onze ingenieurs zijn gedreven en getalenteerde specialisten. Ze kennen onze systemen op hun duimpje, waardoor ze elk probleem in een mum van tijd oplossen.

Onze ingenieurs bouwen uw installaties zelf en voeren altijd kwaliteitscontroles uit van hun eigen werk en de aangeleverde onderdelen. Zo garanderen we opslag- en transportsystemen van de hoogste kwaliteit.

Al onze medewerkers beschikken over een VCA-certificaat, waardoor u zeker bent dat ze veilig en milieubewust werken aan uw installatie. Dankzij dit certificaat mogen ze ook in petrochemische bedrijven en in het buitenland werken.

Stap 3: Opvolging & onderhoud

Uw nieuwe opslag- of transportsysteem is geïnstalleerd. Een consequent onderhoud mag natuurlijk niet ontbreken. Ook daarvoor rekent u op Meyland.

Kiest u voor een compleet plan waarbij wij alle onderhoudswerken uitvoeren? Of hebt u genoeg aan een jaarlijkse inspectie? Op basis van uw installatie, noden en budget stellen we een onderhoudscontract op.

Levering en training

Bij de levering van uw systeem stellen onze vakmensen alles correct in. Daarna krijgen u en uw medewerkers uitgebreid uitleg en training over het veilige gebruik van uw nieuwe installatie. Hebt u achteraf nog vragen? Meyland staat voor u klaar, ook na de installatie van uw opslag- of transportsysteem.

Heeft u nog vragen over de turn-key oplossingen van Meyland?

Wilt u meer informatie over de interne opslag- en transportsystemen van Meyland? Benieuwd hoe we uw productieproces kunnen optimaliseren en uw rendement verhogen?    

Neem snel contact met ons op. We hebben vast een oplossing voor uw probleem.

Neem contact op