Turn-key oplossingen voor stuk- en bulkgoederen

Meyland: uw partner over de hele lijn

Meyland ontwerpt, bouwt en onderhoudt opslag- en transportsystemen voor de stuk- en bulkgoederen in uw bedrijf. Maar we doen meer dan dat.  

Als familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring vinden we het belangrijk dat u als klant op Meyland kan rekenen. Niet enkel om uw opslagtanks te plaatsen, uw transportbanden te installeren of uw verpakkingsmachine te herstellen. 

Nee, wij willen uw partner zijn over de hele lijn: van het ontwerp van uw opslag- en transportsysteem, tot onderhoud en herstellingen na de levering.  

 

We make the goods move!  

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Meyland? 

Wilt u uw opslag- of transportsysteem optimaliseren of uitbreiden?
 Neem snel contact met ons op. We hebben vast een oplossing voor uw probleem.  

Neem contact op

Onze divisies

Wij zijn gespecialiseerd in turn-key oplossingen voor industrie, agro en elektro. Alle producten die Meyland aanbiedt, voldoen aan de nationale en internationale ISO- en VCA-normen. 

Onze producten voor industrie

Meyland industrie

Onze producten voor agro

Meyland landbouw

Onze services voor elektro

Onze werkwijze: alles onder één dak

Meyland richt zich op volledige turn-key oplossing voor uw stuk- en bulkgoederen. Op die manier zorgen we er samen voor dat uw interne opslag- en transportsystemen perfect op elkaar afgestemd zijn, en u zowel tijd als geld bespaart.  

Alles onder één dak aanbieden, maakt het immers voordeliger voor u. Daarbovenop verliest u geen kostbare tijd door met verschillende partijen te overleggen.  

1. Transport op maat

Ontwerp & engineering

Hoe kan uw productieproces geoptimaliseerd worden? Onze ervaren ingenieurs luisteren naar uw behoeften en pijnpunten om tot de perfecte oplossing te komen voor uw probleem.   

Moet uw bestaande interne transportsysteem aangepast worden aan veranderingen in uw bedrijf? Heeft u een combinatie van verschillende systemen nodig of een totaal nieuwe installatie?  

Zowel voor industrie als voor agro en elektro kan u bij Meyland rekenen op een duidelijk bouwplan. Zo kan u zich een realistisch beeld vormen van uw nieuwe transport- of opslagsystemen. 

2. Inhouse machinepark

Bouw & montage 

Keurt u ons ontwerp goed? Dan gaan wij voor u aan de slag in ons eigen machinepark met geavanceerde technologieën. Aangezien we de werkzaamheden aan uw installaties zelf uitvoeren, kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Onze ingenieurs voeren namelijk steevast kwaliteitscontroles uit: zowel van hun eigen werk als van de aangeleverde onderdelen. 

Een bijkomend voordeel van een eigen werkplaats is dat we flexibele planningen hanteren: een strakke deadline of last-minute aanpassing? Net iets makkelijker omdat alles inhouse bij Meyland geregeld wordt. 

Levering en training  

Bij de levering van uw interne opslag- of transportsysteem kan u rekenen op vakmensen die uw installatie afstellen én uw eigen medewerkers uitgebreid informeren over hoe ze de systemen veilig gebruiken. 

Ons machinepark tot uw dienst

Voor plaatbewerking (knippen met plaatschaar, plasmabranden, autogeen, plooiwerk), draaiwerk, freeswerk, zaagwerk of boorwerk.

Engineering team: mechanica en elektro 

Onze ingenieurs zijn stuk voor stuk gedreven en talentvolle specialisten die streven naar geschikte oplossingen op maat van uw bedrijf. Ze kennen zowel de mechanische als de elektronische kant van de systemen en machines op hun duimpje, waardoor elk probleem in een mum van tijd weggewerkt wordt.  

Al onze medewerkers beschikken over een VCA-certificaat, waardoor ze ook in petrochemische bedrijven mogen werken. Die certificaten bieden ons bovendien ook de mogelijkheid om uw projecten in het buitenland te ondersteunen. 

End-of-line verpakkingssystemen: BRP 

Om u de mogelijkheid te geven uw stuk- of bulkgoederen meteen te verpakken nadat ze uw productieproces doorlopen hebben, richtte Meyland in 2015 de nieuwe divisie BRP op. Zowel voor manuele als volautomatische verpakkings– en palletiseermachines kan u bij BRP terecht.  

3. Allround service

Opvolging & onderhoud 

Een consequent onderhoud van uw machines is onontbeerlijk om uw bedrijf draaiende te houden. Daarom kan u ook na de installatie van interne opslag- of transportsystemen voor uw stuk- en bulkgoederen op Meyland blijven rekenen.   

Kiest u voor een compleet plan waarin Meyland instaat voor alle onderhoudswerken, of voeren we enkel een jaarlijkse inspectie uit? We stellen een modulair onderhoudscontract samen op basis van uw opslag- of transportsysteem, behoeften en budget. 

Heeft u nog vragen over de turn-key oplossingen van Meyland?

Wilt u meer informatie over de interne opslag- en transportsystemen van Meyland? Benieuwd hoe we uw productieproces kunnen optimaliseren en uw rendement verhogen?    

Neem snel contact met ons op. We hebben vast een oplossing voor uw probleem.

Neem contact op