RVS-opslagtanks zoals u ze wilt

Wij bieden oplossingen voor vloeibare en viskeuze voedselprocessen, zoals oliën, sauzen, sappen, proceswater of consumptieproducten, zoals spreads. Bij bepaalde processen is het van essentieel belang dat de koude ketting door het hele proces wordt gehandhaafd. We kunnen alle technologische kennis en expertise verlenen, met als doel de meest efficiënte manier te bieden om te voldoen aan de vereisten van elk proces ongeacht de sector.

Dankzij onze specialisatie bieden wij al onze ervaring en technologische vaardigheden aan om te garanderen dat de juiste processen worden uitgevoerd.

Wij ontwerpen en voeren projecten uit voor volledige installaties voor de ontvangst, opslag, thermische behandeling en transport van allerlei vloeistoffen. Lassen en metaalplaten worden onderworpen aan een speciaal chemisch beits- en passivatieproces, met als doel de fysieke eigenschappen van roestvrij staal volledig te behouden.

Terug naar het productoverzicht

Onze 3 pijlers voor succesvol intern transport: turn-key oplossingen op maat

TRANSPORT OP MAAT
Ontwerp & engineering

Wat zijn uw behoeften en pijnpunten? Onze ingenieurs brengen uw productielijn in kaart en bieden oplossingen in een bouwklaar plan.

INHOUSE MACHINEPARK
Bouw & montage

Elk ontwerp krijgt vorm in ons geavanceerde machinepark. Onze ervaren technici bouwen het interne transportsysteem dat u vooruithelpt.

ALLROUND SERVICE
Opvolging & onderhoud

Een onderhoudsplan dat past bij uw intern transportsysteem, behoeften en budget? Ook na de montage rekent u op Meyland.