Uw paard, onze zorg

Paarden zijn levende wezens die graag bewegen. In het natuurlijke leven kan een paard tot 50 km per dag bewegen. Beweging is een voorwaarde voor de bloedcirculatie en een gezonde ontwikkeling van een paard.

We hebben de juiste trainingstoepassing voor paarden voor elke situatie. Onze verschillende typen staan verder op deze webpagina vermeldt, samen met de bijhorende verschillen. Ieder van onze toepassing wordt vervaardigd met de grootste zorg en de beste materialen, met als hoofddoel een veilige en stressvrije training te garanderen met de nodige tijdwinst.

Er zijn verschillende factoren die een invloed hebben bij het kiezen van de juiste oefenapparatuur voor uw behoeften. Enkele van deze factoren zijn: het aantal paarden dat moet worden getraind en de beschikbare ruimte. Wij helpen u graag met uw aangepaste selectie.

Grond-gemonteerde stapmolen

De grond-gemonteerde molen dient omwille van zijn opbouw steeds cirkelvormig zijn. De hoofdaandrijving en het frame voor de draaiende armen, welke de hangende poorten vasthouden, worden in het midden aan de grond bevestigd. Door middel van een industriële overbrenging wordt de molen in beweging gebracht. De toepassing wordt zodanig opgebouwd dat een minimum aan onderhoud noodzakelijk is.

Principe-Grond-Gemonteerd

Plafond-gemonteerde stapmolen

De plafond-gemonteerde molen dient omwille van zijn opbouw steeds cirkelvormig te zijn. De hoofdaandrijving en het frame voor de draaiende armen, welke de hangende poorten vasthouden, worden bevestigd aan het plafond. Door middel van een industriële overbrenging wordt de molen in beweging gebracht. De toepassing wordt zodanig opgebouwd dat een minimum aan onderhoud noodzakelijk is. Door de hangende opstelling, wordt plaats bespaard in het center van de cirkel.

Principe-Plafond-Gemonteerd

Rail-gemonteerde stapmolen

De rail-gemonteerde stapmolen kan opgebouwd worden als zowel een ovaal, rechthoekig als een cirkelvormige molen. Het rolmechanisme wordt via een rail begrensd. Door middel van een industriële overbrenging wordt de molen in beweging gebracht. De toepassing wordt zodanig opgebouwd dat een minimum aan onderhoud noodzakelijk is. Ook bij dit type opstelling is er nuttige ruimte in het midden van de opstelling vrij.

Principe-Rail-Gemonteerd

Ring-gemonteerde stapmolen

De ring-gemonteerde stapmolen dient omwille van zijn opbouw steeds cirkelvormig te zijn. De hangende poorten worden gemonteerd op een stalen ring. Deze ring draait op wielen welke op de binnenomheining zijn gemonteerd. Door middel van een industriële overbrenging wordt de molen in beweging gebracht. De toepassing wordt zodanig opgebouwd dat een minimum aan onderhoud noodzakelijk is.

Principe-Ring-Gemonteerd

Onze 3 pijlers voor succesvol intern transport: turn-key oplossingen op maat

TRANSPORT OP MAAT
Ontwerp & engineering

Wat zijn uw behoeften en pijnpunten? Onze ingenieurs brengen uw productielijn in kaart en bieden oplossingen in een bouwklaar plan.

INHOUSE MACHINEPARK
Bouw & montage

Elk ontwerp krijgt vorm in ons geavanceerde machinepark. Onze ervaren technici bouwen het interne transportsysteem dat u vooruithelpt.

ALLROUND SERVICE
Opvolging & onderhoud

Een onderhoudsplan dat past bij uw intern transportsysteem, behoeften en budget? Ook na de montage rekent u op Meyland.