Verpakkingsmachines die uw goederen met zorg behandelen

Zijn uw goederen klaar? Dan moet u ze nog op een snelle en efficiënte manier verpakken. Onze industriële verpakkingsmachines doen dat voor u. Met veel zorg voor uw kostbare producten. Daarna stapelen onze palletiseermachines uw ingepakte goederen netjes op een pallet. U heeft er geen omkijken naar! 

Meyland biedt een volledige turn-key oplossing van uw productielijn: van transport tot verpakking. Wij sluiten uw intern systeem met transportbanden, elevatoren en kettingtransport naadloos aan op uw verpakkingslijn.  

Ontvang uw gratis offerte

Wat is een verpakkingsmachine?

Een verpakkingsmachine is een machine die producten automatisch verpakt. Het verpakkingsmateriaal is afhankelijk van de machine. Denk maar aan kartonnen dozen, plastic zakken, flessen of blikjes.  

U kunt verpakkingsmachines programmeren om verschillende taken uit te voeren, zoals een verpakking vullen, sluiten en van etiketten voorzien. Op die manier verhogen ze de productiviteit en efficiëntie van uw verpakkingsproces.  

Machine verpakt goederen in kartonnen dozen

Kies voor een innovatieve en efficiënte verpakkingslijn

We zitten volop in een nieuwe industriële revolutie. Innoveren is belangrijk als u uw concurrenten voor wilt blijven. Natuurlijk blijft het mogelijk om uw goederen handmatig in te pakken, maar zo loopt u mooie schaalvoordelen mis. Uw verpakkingslijn automatiseren? Dat is de toekomst.  

Industry 4.0 is de volgende stap in de ontwikkeling van onze sector. Artificiële intelligentie, slimme machines, de Internet of Things, robotisering … Ze zijn allemaal binnen handbereik als u met Meyland in zee gaat. 

Blijft u bij het oude? Of durft u de stap naar innovatie te zetten? Lees meer over de recente trends in industriële automatisatie. 

Soorten verpakkingsen palletiseermachines

Zoekt u een standalone verpakkingsmachine? Of heeft u liever een complete turn-key verpakkingslijn? Reken op Meyland. Industrieel verpakken wordt een fluitje van een cent met deze verpakkings en palletiseermachines. 

U heeft keuze uit een ruim assortiment aan verpakkingsmachines, waaronder:  

 • manuele, halfautomatische of volautomatische opzakmachines 
 • doseerunits 
 • vul- en losinstallaties voor big bags 
 • automatische zaksnijmachines 
 • rollenbanen 
 • containerbeladers 
 • pneumatisch transport 
Verschillende soorten verpakkingsmachines van Statec Binder
Verschillende soorten palletiseermachines van IPLA

Uw goederen makkelijk op pallets stapelen? Kies voor een: 

 • palletiseermachine met hoge invoer 
 • robotpalletiseermachine 
 • ontstapelaar 

 

Een andere soort verpakkings- of palletiseermachine nodig? Of wilt u advies over welke machine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons

Kwalitatieve verpakkingsmachines

Bij Meyland vindt u verpakkings en palletiseermachines van twee gerenommeerde merken: Statec Binder en IPLA. Dankzij hun vakkennis en jarenlange ervaring installeren wij verpakkingsmachines waarop u kunt bouwen. Zo worden al uw bestellingen snel en op maat gedoseerd, verpakt en op een pallet gestapeld. 

De voordelen van onze verpakkingsmachines 

Een verpakkingsmachine biedt heel wat voordelen: 

 • Meer efficiëntie en gemak 

Manueel doos per doos inpakken? Dat behoort tot het verleden. Door machinaal te verpakken wint u tijd en geld en bespaart u uw werknemers rugklachten. 

 • Altijd veilig en zorgvuldig ingepakt 

Onze machines zijn erop voorzien om elke verpakking nauwkeurig en secuur in te laden en af te sluiten. Ook zijn de verpakkingen goed stapelbaar, wat zorgt voor een beperkt risico op schade tijdens transport. 

 • Meteen aangesloten op uw interne transportketen 

Als u hiervoor kiest, sluit uw verpakkingsmachine vlotjes aan op uw interne transportsysteem. Dat betekent een sneller en efficiënter productieproces. 

 • Professionele uitstraling voor uw klanten 

Met een verpakkingsmachine levert u keer op keer een perfecte bestelling af die volledig aansluit op de noden van uw klanten. Dat doet wonderen voor uw imago als producent. 

Onderhoud en herstelling van uw verpakkingsmachines

Bij Meyland krijgt u een uitstekende dienst na verkoop. Onze ervaren monteurs staan 24/7 paraat om uw verpakkingslijn draaiende te houden, zelfs als u verpakkingsmachines van andere fabrikanten gebruikt. Zo lossen we een storing snel, voordelig en vakkundig op.  

Contacteer ons

Onze 3 pijlers voor succesvol intern transport: turn-key oplossingen op maat

TRANSPORT OP MAAT
Ontwerp & engineering

Wat zijn uw behoeften en pijnpunten? Onze ingenieurs brengen uw productielijn in kaart en bieden oplossingen in een bouwklaar plan.

INHOUSE MACHINEPARK
Bouw & montage

Elk ontwerp krijgt vorm in ons geavanceerde machinepark. Onze ervaren technici bouwen het interne transportsysteem dat u vooruithelpt.

ALLROUND SERVICE
Opvolging & onderhoud

Een onderhoudsplan dat past bij uw intern transportsysteem, behoeften en budget? Ook na de montage rekent u op Meyland.

Vragen over verpakkingsmachines voor uw bedrijf

Wilt u uw verpakkingslijn optimaliseren of uitbreiden, maar twijfelt u welke verpakkings- en palletiseermachines u nodig heeft? Benieuwd hoe u verpakkingsmachines inzet als laatste stop in uw interne transportsysteem?  

Neem snel contact met ons op. We hebben vast een oplossing voor uw probleem.  

Contacteer ons