“Nummer 1 in bereikbaarheid.”

Boortmalt: ‘Meyland staat op nummer 1 voor bereikbaarheid’

Boortmalt is een internationaal moutbedrijf dat in België gevestigd is. De Plant Performance Manager van Boortmalt is Gert van Laer. Meyland staat altijd klaar, zelfs na de kantooruren blijven we in contact. Iedereen in het bedrijf is vlot bereikbaar op elk moment van de dag, van de grote baas tot de boekhouder. We hopen in de toekomst nog veel projecten samen te realiseren.

Boortmalt is een in België gevestigd, interna-tionaal moutbedrijf dat wereldwijd gerstmout produceert en verkoopt voor het brouwen en destilleren van bier.

Gert van Laer, Plant Performance Manager bij Boortmalt. Meyland verzorgt bij ons het dagelijkse onderhoud ter ondersteuning van onze eigen technische dienst. Daarnaast voeren we regelmatig projecten uit met Meyland voor vernieuwingswerkzaamheden of aanvullende transportsystemen.

Onze technische dienst is beperkt in mankracht en door de kennis die Meyland heeft kunnen wij altijd rekenen op hun support vooral in piekperiodes en als er vraagstukken zijn. Zij kennen ons bedrijf en spelen snel in op onze behoeften. Op die manier garanderen zij de continuïteit van Boortmalt. We werken vooral met een natuurlijk product en als we stil komen te staan lopen we het risico op kwaliteitsverlies en in het ergste geval productverlies. Meyland is echt altijd bereikbaar ook buiten kantooruren en de lijnen zijn kort; iedereen binnen het bedrijf is makkelijk te bereiken van de grote baas tot de boekhouding. Ongeacht het moment op de dag.

Het is een fijne samenwerking want Meyland heeft niet alleen een hoog service niveau maar ook een goede prijs/kwaliteit verhouding. Offertes vragen we ook bij andere partijen aan maar als er meer op het zelfde (prijs)niveau zitten dan worden de opdrachten steevast gegund aan Meyland. Ze hebben door-gaans overal gezien gewoon meer te bieden dan hun con-collega’s. we hopen dat we in de toekomst nog veel mooie projecten samen kunnen realiseren.

Nood aan een efficiënt intern opslag- of transportsysteem voor uw stuk- of bulkgoederen?

Heeft u vragen? Advies nodig over het beste opslag- of transportsysteem voor uw bedrijf?
Nieuwsgierig naar onze aantrekkelijke prijzen? Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte?

Wacht niet langer. Make the goods move en neem snel contact op!
We helpen u graag verder en denken met u mee.

Let’s talk!

Recente blogs

4 interne transportmiddelen om uw productieproces te optimaliseren 

4 interne transportmiddelen om uw productieproces te optimaliseren 

Producten verplaatsen binnen uw bedrijf is geen klein karwei. Zeker wanneer u werkt met bulkgoederen of stortgoederen. Interne transportmiddelen vormen...
Meer informatie
Zo doet u aan lean manufacturing

Zo doet u aan lean manufacturing

Bent u geïnteresseerd in een lean productieproces? Als u de lean filosofie toepast in uw bedrijf, gaat u zo efficiënt...
Meer informatie
PFD’s en hun rol bij procesautomatisatie

PFD’s en hun rol bij procesautomatisatie

Staat u op het punt om een nieuwe fabriek te laten bouwen? Wilt u uw interne processen optimaliseren om zo...
Meer informatie