Meyland gaat samenwerking aan met Nederlandse Revas Multiservice

Na 50 jaar bedrijven in de buurt efficiënter te laten werken met geïntegreerde transportsystemen, ziet Meyland het groots. Drie mobiele weegbunkers verlichten het werk van een klant in Kenia, en sinds 1 januari 2020 rekenen onze noorderburen ook op onze turn-key oplossingen voor industrie, agro en elektro. Hiervoor sloegen we de handen in elkaar met het Nederlandse Revas Multiservice.

Steeds op zoek naar vernieuwing

Bij Meyland staat innovatie hoog op de agenda. De recentste technologieën, nieuwe producten en transportmogelijkheden – we willen er het fijne van weten. 

Zo produceren we systemen voor stuk- en bulkgoederen die steeds beter presteren, veiliger zijn voor mens en milieu en die gewapend zijn voor de toekomst. Een samenwerking met een Nederlandse partner past perfect in dat plaatje. 

Revas Multiservice bv: zelfde visie

De slagzin van ons bedrijf luidt niet voor niets: ‘Make the goods move’. Sinds 1 januari 2020 doen we dat nu ook in Nederland, samen met Revas Multiservice bv. 

Revas Multiservice bouwt en onderhoudt solide transport- en verwerkingsinstallaties voor los gestorte producten. Het bedrijf is gevestigd in Apeldoorn, en biedt, net zoals Meyland, een complete service aan. 

De grote meerwaarde van het Nederlandse bedrijf ligt in de duidelijke communicatie met de klant: wat zijn de behoeften? Wat kan er beter? Hoe vinden we de perfecte oplossing voor uw bedrijf?

Daar kunnen wij ons perfect in vinden. Ook Meyland gaat steevast op zoek naar rendabele en bedrijfszekere oplossingen, volledig op maat van de klant. Zo zijn we zeker dat de stuk- en bulkgoederen in uw bedrijf veilig worden opgeslaan en vlot van punt A naar punt B vervoerd worden.

Onze turn-key oplossingen nu ook in Nederland

Dankzij onze samenwerking met Revas Multiservice bv kunnen we onze turn-key oplossingen voor industrie, agro en elektro nu ook makkelijk aanbieden in Nederland. 

Meer informatie over Revas Multiservice vindt u op http://revas.eu.

Recente blogs

4 interne transportmiddelen om uw productieproces te optimaliseren 

4 interne transportmiddelen om uw productieproces te optimaliseren 

Producten verplaatsen binnen uw bedrijf is geen klein karwei. Zeker wanneer u werkt met bulkgoederen of stortgoederen. Interne transportmiddelen vormen...
Meer informatie
Zo doet u aan lean manufacturing

Zo doet u aan lean manufacturing

Bent u geïnteresseerd in een lean productieproces? Als u de lean filosofie toepast in uw bedrijf, gaat u zo efficiënt...
Meer informatie
PFD’s en hun rol bij procesautomatisatie

PFD’s en hun rol bij procesautomatisatie

Staat u op het punt om een nieuwe fabriek te laten bouwen? Wilt u uw interne processen optimaliseren om zo...
Meer informatie